fbpx

Audi Servicepartner Viborg

Autoriseret Audi værksted

Selvom du er en af verdens bedste bilister bag rattet i din Audi, og du ved en masse om bilen, er det ikke muligt for dig at vide alt. Heldigvis er vores teknikere specialister. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om Audi. Blandt andet er vi eksperter i Audis avancerede software, som er en essentiel del af det, der gør din Audi til en ægte Audi.

Vores teknikere er specialuddannede og certificerede af Audi, hvilket betyder, at de har den nødvendige viden og ekspertise til at arbejde på din bil. Derudover har de adgang til de nyeste teknologier og værktøjer, så de kan diagnosticere og reparere din Audi effektivt og præcist – uanset model, årgang og motor. 

Avancerede biler kræver avancerede værksteder – og specialuddannet personale

Når du vælger vores autoriserede værksted, sikrer du dig den højeste ekspertise og den nyeste teknologi.

Det betyder blandt meget andet:

at du beholder den fulde fabriksgaranti på bilen

at du er sikker på, personalet er specialuddannet til at foretage reparationer og service på din Audi

at vi har det rigtige specialværktøj og testudstyr

at vi overholder alle kvalitetskrav fra producenten

at din bil holder prisen

at din bil er i trygge hænder hos os

Og glem så alt om, at vi er dyrere – det er vi ikke, men vi er nok bedre

Bredt udvalg af næsten nye Audi

Det er ikke kun i på vores værksted, du får professionel ekspertise. I vores salgsafdeling møder du også flere Audi specialister, der kan hjælpe dig med at finde din nye bil. Vi har altid næsten nye Audi modeller på lager, ligesom vi formidler fabriksnye Audi.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en personlig og individuel rådgivning omkring valg af Audi model, ekstraudstyr og finansieringsmuligheder. Vores salgsrådgivere er altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige bil til vores kunder og deres behov, så de kan køre af sted i deres drømmebil.

Kontakt os

Hvad enten du er på udkig efter en ny eller brugt bil, om den skal leases eller finansieres eller om din bil skal på værksted, står vi klar til at rådgive dig til at komme trygt videre.