fbpx

Vi tager forskud på januarudsalget og mærker vores brugte biler ned med store besparelser

Kig forbi mellem jul og nytår og gør en rigtig god handel. Vi har et stort udvalg af nyere brugte biler til omgående levering.

Og handler du elbil inden nytår, får du desuden en gratis installation af Clever One ladeboks med i prisen. Med Clever One har opladning af din elbil aldrig været nemmere eller mere tilgængeligt. 

Vi tilbyder desuden finansiering til fordelagtige vilkår og lav rente.

Kig forbi SØLVSTEN og få et godt tilbud

Kig forbi os og få en prøvetur og et attraktiv tilbud på finansiering ved køb af brugt i december.

Vi tilbyder lige nu en meget attraktiv finansiering med vores kampagnerente på blot 3,49%. Renten gælder på alle vores brugte elbiler i resten af december. Og vi har masser af elbiler på lager til hurtig levering.

Der er alt lige fra den lille praktiske E-Up! til de rummelige SUV’er som fx Volkswagen ID.4, ID.5 eller Škoda Enyaq.

Biler på tilbud

Book prøvetur

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Vælg den model du ønsker at prøvekøre og udfyld nedenstående kontaktdata. 

* Installation af Clever ladeboks til en værdi af kr. 2.499,- ved køb af Clever One abonnement. Ekstraomk. kan forekomme fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Tilbuddet gælder ved køb af brugt elbil. Gælder tom 31/12/2023.

Finansiering forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Rentesatsen er gældende for privat– og erhvervskunder. Rentesatsen gælder biler fra 0-5 år gamle. Rente gældende fra den 1. december 2023 til og med 31. december 2023 – dertages forbehold for renteændringer. Finansiering via VWSF A/S. Fortrydelsesret på finansiering. Læs merewww.vwsf.dk/finansiering.Tilbuddet gælder for biler leveret i 2023.