fbpx

Karosseritekniker til SØLVSTEN Viborg

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

På vores skadecenter har vi det nyeste udstyr til udbedring af skade og vi er godkendt til at lave alle typer skader. Du vil derfor få en varieret arbejdsdag med opgaver inden for reparation og genopbygning af skader og havarerede biler samt taksering af skader.

Som autoriseret mærkeværksted arbejder vi efter fabrikkens forskrifter og vi har høj fokus på kvalitet- og kundetilfredshed. Du vil indgå i et fagligt stærkt team af karrosseriteknikere ligesom der er et tæt samarbejde med mekanisk værksted.

karosseritekniker, rudeskift, værksted

Dine faglige kvalifikationer

Du er formentlig uddannet karosseritekniker, eller har autodidakt og dokumenteret erfaring på karosseriområdet. Du har god erfaring fra autobranchen, har gode IT-kundskaber og det er en klar fordel, hvis du har mærkekendskab samt kendskab til FORSI. Det er en selvfølge, at du har kørekort til minimum personbil.

Dine personlige kvalifikationer

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj kvalitetssans. Du arbejder selvstændigt, struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men fagligt professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du kommer til at arbejde i et topmoderne skadescenter med det nyeste udstyr og den mest avancerede teknologi på området. Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau iht. dine kvalifikationer. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling med optimale rammer for at påvirke og skabe de bedste kundeoplevelser.

Vil du med på holdet? Ansøg stillingen som karosseritekniker

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til SØLVSTEN generelt, bedes du kontakte Skadecenterchef Rasmus Møller Vermeulen på tlf. +45 8929 2060, eller mail rasve@soelvsten.dk

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Om SØLVSTEN

SØLVSTEN er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Škoda, SEAT, CUPRA og Audi Service.

Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed.

Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden.

Læs mere om SØLVSTEN