fbpx

Stort udvalg af erhvervsbiler

SØLVSTEN tilbyder et markant udvalg af biler til erhvervslivet. Hos os får du det bedste indenfor kassevogne og chassiser, skræddersyet til din branche og dine behov. Desuden kan du vælge mellem flere vans, hvis du ønsker en rummelig og komfortabel Volkswagen og kan nøjes med to sæder. Uanset hvilket behov du har, finder vi den rigtige model til dig.

Personlig kontakt og fremvisning på din adresse

Vores Erhvervsrådgiver Jesper Hjuler Damborg står altid til rådighed med professionel vejledning, når der skal anskaffes ny erhvervsbil. Blandt andet har vi Danmarks nok bedste leasingtilbud, som vi tilpasser til lige netop jeres virksomhed.

Vi kommer gerne ud og viser vores biler på jeres adresse.

Erhvervsbiler fra Volkswagen

Volkswagen ID.Buzz Cargo

Volkswagen ID.4 Van

Volkswagen Caddy Cargo

Volkswagen Transporter

Volkswagen Crafter

Volkswagen Amarok

Udvidet åbningstid på værkstedet

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at din erhvervsbil er kørende i dagtimerne. Derfor har vi udvidet åbningstider på værkstedet specielt for dig som erhvervskunde.

 

Sig farvel til uventede værkstedsregninger

Med et service- og reparationsabonnement får du lagt driftsomkostningerne i faste rammer, så d undgår ubehagelige overraskelser.

Du får styr på din driftsøkonomi og er dækket – både ved almindelige serviceeftersyn, udskiftning af sliddele, olie mv., når bilen skal på værksted.

Personlig rådgivning og fremvisning på din adresse

Med flere års erfaring inden for erhvervsbiler står Jesper klar til med professionel rådgivning om din næste erhvervsbil.