fbpx

ID. Buzz

Årets bil i Danmark 2023

Her kommer den nye generation af mobilitet: Den innovative ID. Buzz. Det er den første fuldt elektrisk konstruerede minibus fra Volkswagen: Multifunktionel, fuldt opkoblet og helt nytænkt. En elektrisk minibus til familier, venner og dagligdagens udfordringer – også i storbyens smalle gader og stræder. Oplev nu det visionære design af ID. Buzz, som kombinerer kompakte mål med rummelighed og innovativ teknologi. Oplev en ny definition af pladsfornemmelse med et interiør, som til dels består af genanvendte materialer. Lad dig begejstre af de omfangsrige opkoblingsmuligheder og de digitale features som fx det smarte ID. Light. Bliv overbevist om den moderne elektriske mobilitet i den nye ID. Buzz.

ID.Buzz, elbil, folkevogn

Attraktiv privatleasing fra 4.999 kr./mdr.

Det har aldrig været lettere at blive kørende i den nye ID.Buzz. Vi har flere modeller på lager og tilbyder lige nu privatleasing af ID.Buzz fra 4.999 kr. i månedlig ydelse* og 14.995 kr. i udbetaling, når du privatleaser i 48 måneder.

Start din rejse i ID.Buzz med en prøvekørsel.

Nytænkende mobilitet på alle måder

Vores ambitioner med den nye ID. Buzz er at tilbyde elektrisk mobilitet hele vejen igennem til fordel for en energieffektiv fremtid. Den nye ID. Buzz vil forandre den individuelle mobilitet og vise vejen ind i fremtiden. Takket være et ”animal free” interiør uden dyreskind og anvendelse af genbrugsmaterialer mange steder – fx til sædeindtræk, tæpper og loftbeklædning – skaber bilen harmoni uden at gå på kompromis med komforten.

Batteri og opladning i den nye ID. Buzz

ID. Buzz er koblet sammen med et 77 kWh stort batteri, der giver en lang rækkevidde på op til 417 km.

En ny æra inden for design

Rent optisk en hyldest til det første Rugbrød og samtidig helt sin egen: Det udtryksfulde design på ID. Buzz kombinerer moderne proportioner med innovativ teknik. I forlængelse af det ikoniske design af den første generation af Rugbrødet kan den som tilvalg fås i fire forskellige tofarvede lakeringer. En konfigurerbar ambientebelysning med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) skaber en stemningsfyldt atmosfære i kabinen. I kabinen er der takket være det helt nytænkte koncept med de komfortabelt indstillelige sæder ikke bare mere plads og fleksibilitet, men læsningen af bagagerummet er nu også nemmere. For du kan nemlig åbne den elektriske bagklap (ekstraudstyr) med en fodbevægelse – uden at tage nøglen op af lommen. Det er takket være Easy-Open-funktionen (ekstraudstyr). Med smarte features, maksimale pladsforhold og det innovative lysdesign overbeviser den nye ID. Buzz over hele linjen.

*ID Buzz Life 204 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 20,9 kWh/100 km. Rækkevidde 417 km. Fra 4.999 kr./mdr. v/10.000 km/år. Førstegangsydelse 14.995 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 75.583. Totaludgift v/48 mdr: kr. 255.547,- ekskl. CO2-ejerafgift 370 kr., dæk, forsikring og strøm. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S. Kun tilgængelig så længe lager haves.

Bestil prøvetur

En ny bil skal prøves og ID.Buzz er bestemt en prøvekørsel værd. 

Vælg den model du ønsker at prøvekøre og udfyld nedenstående kontaktdata.