fbpx

Leon Sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer til attraktiv privatleasing og hurtig levering

CUPRA Leon Sporstourer er en stationcar med skarpe linjer og raffineret design. Den kommer også med 18″ CUPRA Performance alufælge, der bidrager til det sporty look.

Karakteristisk for alle vores CUPRA-modeller er de gennemgående kobberdetaljer, der er en del af både eksteriør og interiør.

CUPRA Leon Sportstourer skal opleves, book en prøvetur hos os nu.

CUPRA Leon Sportstourer 1,5 TSI 150 HK

Oplev fuldstændig kørselsfrihed gennem innovativ teknologi.

CUPRA Leon Sportstourer fås med:

  • 12″ touchskærm
  • Adaptiv fartpilot
  • Trådløs Apple CarPlay & Android Auto
  • Nøglefri betjening

Privatleasing fra 4.595 kr./md
Udbetaling 14.995 kr.*

150 hk

Hestekræfter

216 km/t

Tophastighed

620 liter

Bagagerumskapacitet

5 stjerner

NCAP

5 hurtige om privatleasing

Hvad er privatleasing?

Privatleasing er i bund og grund langtidsleje af en bil. I stedet for at du køber bilen eller ved at bruge din egen opsparing eller optage et billån, så køber leasingselskabet bilen og lader dig lease den for en udbetaling og et månedligt beløb. Derfor skal du heller ikke hæfte for bilens gensalgsværdi, når leasingperioden ophører.

Kan leasingperioden opsiges før tid?

Ja, efter leasingperiodens første 11 måneder kan leasingen opsiges med en månedsvarsel. Du kan altså allerede komme ud af din leasingaftale efter 12 måneder, hvis dit behov for bil eller kørsel skulle have ændret sig.

Hvor mange kilometer kan jeg køre om året?

Leasingydelsen beregnes blandt andet efter hvor mange kilometer, du kører om året. Typsik er en standard leasingaftale med 15.000 km, 20.000 km eller 25.000 km om året. Leasingydelsen bliver naturligvis dyere jo flere kilometer du kører. 
Kører du flere kilometer end aftalt i leasingaftalen afregnes det i forhold til den sats som er angivet i leasingaftalen. 

Kan jeg tilvælge ekstraudstyr til bilen?

Du kan selv være med til at bestemme hvilket ekstraudstyr, der skal være i bilen. Fabriksmonteret ekstraudstyr regnes med i den månedlige leasingydelse. Omkostninger til ekstraudstyr som bliver eftermonteret på bilen betales af dig. 

Tager I min nuværende bil i bytte?

Vi tager naturligvis gerne din gamle bil i bytte. Er du interesseret i at vide, hvad din bil er værd kan du benytte vores vurderingsberegner eller kontakte vores salgsafdeling

*CUPRA Leon Sportstourer High. 1,5 TSI 150 HK DSG7. Vist med ekstraudstyr. Forbrug: 16,7 km/l. CO2: 136 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 640 kr. Saml. pris i leasingperioden (36 mdr.) fra: 236.155 kr. Min. pris i bindingsperioden (12 mdr.) fra: 70.735 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift og overkørte kilometer. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Privatleasing v/VWSF A/S.

Bestil en prøvetur

Hos os er du til enhver tid velkommen til en uforpligtende prøvetur – ja faktisk vil vi opfordre dig til at prøve en eller flere biler inden du beslutter dig – det kunne jo overraske positivt.

Vælg den model du ønsker at prøvekøre og udfyld nedenstående kontaktdata.