fbpx

Nye biler

Hos SØLVSTEN tilbyder vi hele spektret af nye Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA i Viborg, og i Skive Volkswagen og Škoda.

Og du er selvfølgelig til enhver tid velkommen til en uforpligtende prøvetur – ja, faktisk vil vi opfordre dig til at prøve flere modeller. Det kunne jo overraske positivt.

Vælg det bilmærke du er interesseret i herunder, så kan du se hele mærkets modelprogram, priser og bestille en prøvetur. 

Service og reparation uden overraskelser

Negative overraskelser skal vi ikke opleve – så derfor tilbyder vi dig at slippe for både kendte og uforudsete reparationer på din bil med en service- og reparationsabonnement.

Finansiering eller leasing – alt efter dit temperament

Hos SØLVSTEN tilbyder vi en bred vifte af attraktive finansieringsmuligheder: Lån, erhvervsleasing, privatleasing, deleleasing og flexleasing.

Med andre ord kan vi finde og rådgive dig om lige præcis den finansieringsmodel, der passer til dit behov og dine ønsker, og som tilgodeser individuelle skattemæssige muligheder. Finansiering kan være en jungle, men vi kender vejen og finder den optimale løsning.

Kontakt os

Hvis du ikke finder, hvad du søger, hjælper vi dig gerne. Udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt.

Kan jeg finansiere min nye bil hos jer?

Ja, hos SØLVSTEN kan vi tilbyde en bred vifte af finansieringsmuligheder, og vi har flere forskellige samarbejdspartnere, som du kan vælge. Finansiering kan være en jungle, men vi er uddannet i at rådgive dig til at vælge den mest optimale løsning for din biløkonomi. Du kan læse om vores finansieringsløsninger her.

Kan jeg forsikre min nye bil hos jer?

Ja, hos SØLVSTEN har vi flere forskellige samarbejdspartnere, som du kan vælge. Gennem Volkswagen Semler Finans tilbyder vi attraktive mærkeforsikringer til din nye bil. Du kan læse om vores finansieringsløsninger her.

Hvordan bevarer jeg garantien på min nye bil?

Når vores autoriserede værksted servicerer din nye bil er det efter fabrikkens forskrifter så du bevarer din bils fabriksgaranti.

Samtidig får du gratis vejhjælp indtil næste service. På den måde er du altid i trygge hænder, hvis uheldet skulle være ude.

Tager I min nuværende bil i bytte?

Vi tager naturligvis gerne din nuværende bil i bytte. Er du interesseret i at vide, hvad den er værd, kan du benytte vores vurderingsberegner eller kontakte vores salgsafdeling.