fbpx

SØLVSTEN – din Volkswagenforhandler i Viborg og Skive

Volkswagen er et af danskernes foretrukne bilmærker – og med god grund. Hos vores VW forhandlere i Viborg og Skive finder du alle de nyeste modeller fra Volkswagen. Uanset hvilket behov du har, kan vores veluddannede salgsrådgivere finde en løsning, der passer til netop din hverdag.

Finansiering eller leasing af din næste VW

Hos SØLVSTEN tilbyder vi en bred vifte af attraktive finansierings- og leasingmuligheder, der gør det nemmere for dig at købe eller lease din drømmebil. Vores team hjælper dig med at finde den bedste løsning.

Med andre ord kan vi finde og rådgive dig om lige præcis den finansiering, der passer til dit behov og dine ønsker, og som tilgodeser individuelle skattemæssige konsekvenser. Finansiering kan være en jungle, men vi kender vejen og finder den optimale løsning.

Bestil din prøvetur i dag og lad os hjælpe dig med det første skridt mod din næste Volkswagen. Du kan nemt bestille din prøvetur online. 

Volkswagen modeller

Volkswagen Up!

Volkswagen Polo

Volkswagen Taigo

Volkswagen T-Cross

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.5

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Volkswagen Touran

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Arteon

Volkswagen Touareg

Volkswagen ID.Buzz

Volkswagen Multivan

VW California

Volkswagen California

Volkswagen Grand Califonia

Bestil en prøvetur i en Volkswagen

For at få et rigtigt indtryk af en ny bil, er det altid en god idé at se, mærke og køre i en af de modeller, der tiltaler dig. En prøvetur er den bedste måde at opleve bilen på og få et førstehåndsindtryk af dens ydeevne og funktioner. Vi tilbyder alt fra den populære T-Roc til de elektriske ID.modeller – og alt der imellem. 

Vælg den model du ønsker at prøvekøre og udfyld nedenstående kontaktdata. 

SØLVSTEN Viborg

Lundborgvej 12 – 8800 Viborg

SØLVSTEN Skive

Katkjærvej 10 – 7800 Skive