fbpx

Tekniker

til SØLVSTEN Viborg

Er du en passioneret mekaniker, der brænder for at levere enestående kundeoplevelser af høj kvalitet? Drømmer du om at arbejde med de nyeste el- og hybridbiler samt diagnosticere komplekse problemstillinger?

Så er du måske vores nye tekniker!

 

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder som tekniker

Hos os bliver du problemløseren, der sikrer at vores kunder kommer trygt videre efter deres bil, har besøgt vores værksted. Når du starter som tekniker, får du en grundig oplæring, hvor du lærer vores systemer og produkter, så du bliver klædt på til at give vores kunder en yderst tilfreds kundeoplevelse.

værksted, VW, Autoværksted, Volkswagen Værksted, SØLVSTEN, tekniker, mekaniker

Din arbejdsdag kan byde på meget forskelligt, det kan være servicearbejde, fejlfinding, reparationer eller garantiarbejde. Fælles for opgaverne er at du sammen med et team af dygtige kollegaer sørger for at vores kunder får en 5-stjernet besøgsoplevelse.

Møder du en udfordring, du ikke kan løse, har du 80 tætte kollegaer, som gerne hjælper dig. Du bliver en del af et stabilt og kompetent team på vores mekaniske værksted, der vægter kvalitet og kundetilfredshed høj og samarbejder på tværs af funktioner.

Drømmer du om at blive højvoltstekniker og arbejde med de nyeste el- og hybridbiler fra vores mærker eller vil du være vores nye tekniske specialist, der kan diagnosticere komplekse problemstillinger, hjælper vi dig gerne på vej.

Faglige kvalifikationer

For at blive en del af værkstedsteamet hos os skal du være uddannet automekaniker og være teknisk velfunderet.

Du behøver ikke have erfaring fra et af vores mærker eller kende vores systemer, det skal vi nok lære dig. Vigtigst af alt er at du vil tage ansvar og tilgå dine opgaver systematisk og energisk samt at du brænder for at være en del af et topmoderne værksted med de nyeste teknologier og stærkt socialt sammenhold.

Så skal du selvfølgelig have kørekort til minimum personbiler.

 

Vil du med på holdet? Ansøg stillingen som tekniker

2 + 5 =

Vil du vide mere om stillingen som tekniker, er du velkommen til at kontakte Værkstedschef Martin Søgaard Knudsen på telefon 89 29 20 82 eller på mail maknu@soelvsten.dk

Bemærk: Vi rekrutterer løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillinger hos os.

 

Om SØLVSTEN

SØLVSTEN er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Škoda, SEAT, CUPRA og Audi Service.

Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed.

Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden.

Læs mere om SØLVSTEN

Mød Mikkel som er Tekniker hos SØLVSTEN Viborg