fbpx

Rustbeskyttelse

Pas godt på din bil med rustbeskyttelse

Selvom din bil er konstrueret efter de mest moderne principper og til at holde i mange år, er den danske vinter en hård omgang for bilens undervogn.

Skiftende temperaturer omkring frysepunktet, salt og fugt kan med tiden resultere i større eller mindre rustangreb. Derfor anbefaler undervognsbehandling for at beskytte din bil. Du bør få undervognsbehandlet bilen mens den er ny og efter vores retningslinjer.

En rustbeskyttelse omfatter:

  • Højtryksrensning med varmt vand
  • Kontrol af karrosseri og tørring med varm luft
  • Døre og klapper sprøjtes med et tyndt, lyst penetrerende produkt
  • Hulrum og undervogn sprøjtes med et tyndt, mørkt penetrerende produkt
  • Udsatte dele sprøjtes med et mørkt, sejt og slidstærkt produkt
  • Bilen tørres, monteres og renses af

Få en uforpligtende pris på rustbeskyttelse

Udfyld kontaktformularen herunder og modtag et uforpligtende tilbud på en undervognsbehandling.

Hvorfor skal min bil have rustbeskyttelse?

Det danske klima er hård ved din bils undervogn. En rustbeskyttelse betyder, at din bil får en længere levetid og en højere gensalgsværdi. Derudover mindsker rustbeskyttelse risikoen for udskiftning af dele, der skyldes rust.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?

Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling. Vi anbefaler, at bilen behandles hvert 2.-3. år.

Skal min elbil have rustbeskyttelse?

Alle biler kan ruste i Danmark – også elbiler. Derfor anbefaler vi, at du forlænger din elbils levetid med en undervognsbehandling.

Udfører I selv rustbeskyttelse?

Det kræver komplekst udstyr at udføre en undervognsbehandling, derfor samarbejder vi med udvalgte specialister. Du afleverer og afhenter stadig din bil hos os, så sørger vi for at den bliver fragtet frem og tilbage til undervognscentret.