fbpx

Hjulskifte og dækhotel

Book tid: Kør foråret sikkert i møde med sommerdæk

Når foråret nærmer sig og termometret rammer syv grader, ved vi, at det er tid til at skifte hjul igen. Ligesom vi om efteråret er opmærksomme på risikoen ved at køre med sommerdæk på våde og kolde veje, er det også potentielt farligt at fortsætte med vinterdæk om sommeren. Brugen af vinterdæk om sommeren kan forlænge bremselængden og øge brændstofforbruget, da dækkene har større vejkontakt.

Vi er klar til at hjælpe dig med hjulskiftet, så du slipper for besværet. Book tid online lige her.

 

Tjekliste til sæsondæk

  • Når temperaturen kommer over syv grader, skal der skiftes til sommerdæk
  • Vinterdæk kan ikke lide varme veje – de fungerer godt i koldt vejr med sne og is samt våde og kolde veje
  • På en tør vej uden sne og is har man ikke brug for dæk, der graver sig ned for at give træk
  • Sommerdæk har rigtig godt vejgreb på våde og tørre veje, høj stabilitet i sving og optimal brændstofudnyttelse i varmt vejr
  • Hvis du ikke skifter til helårs- eller sommerdæk i varmt vejr, vil bilen ikke yde optimalt og være sikker – især ikke hvis du pludselig er nødt til at dreje.

Dækhotel – du vælger selv pakken

Vi opbevarer dine sommer- og vinterhjul under optimale forhold, så du altid kan blive godt kørende – både sommer og vinter.

Vi tilbyder tre forskellige pakker – guld, sølv og bronze. Med en sølvpakke vasker vi dine vinterhjul rene for salt og snavs inden de bliver opbevaret til næste vintersæson. Tilsvarende bliver dine sommerhjul rengjort og opbevaret mens dine vinterhjul bringer dig sikkert frem gennem vinteren. Og med guldpakken får du også en afbalancering med inden montering.

Udover at opbevare dine hjul kontrollerer vi også hjulets stand, herunder dækmønster, og vi kontakter dig, når det er tid til nye dæk.

Det er din sikkerhed for tryg kørsel i alt slags vejr.

Bronzepakke

+ Hjulskifte

+ Opbevaring

kr. 699,-

Sølvpakke

+ Hjulskifte

+ Opbevaring

+ Vask

kr. 799,-

Guldpakke

+ Hjulskifte

+ Opbevaring

+ Vask

+ Afbalancering

kr. 1.299,-