fbpx

Følg med på værkstedet med ServiceCam

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg i forhold til kvaliteten af den service, du modtager, hver eneste gang du besøger os med din bil. Vi ønsker at give dig en individuel og gennemsigtig oplevelse, der gør det nemt og bekvemt, når vi tager os af din bil.

Med Service Cam ønsker vi at give dig detaljeret viden om, hvorfor og hvilken service din bil trænger til. Når du har afleveret din bil, optager vores mekanikere en video af de dele af bilen, der trænger til service og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt. Du får pr. SMS eller mail tilsendt et link til denne videosekvens, så du får besked, uanset om du er på farten eller sidder derhjemme eller på jobbet.

Med Service Cam er det næsten lige så godt som at være med på værkstedet

Udover videosekvensen får du et overslag på udgifterne til det forestående service eller eventuelle reparationer. Du accepterer eller afslår det tilsendte servicetilbud og afsender ordren. Så nemt er det.

Service Cam er endnu et digitalt tiltag, der skal gøre dit ejerskab af din bil så nemt som overhovedet muligt. Du booker tid til service online og med Service Cam informeres du om din bils tekniske tilstand, og om din bil kræver yderligere arbejde end det oprindeligt aftalte.

Fandt du ikke svar på det du søgte?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen med din forespørgsel.