fbpx

CUPRA Formentor 1.5 TSI DSG
Privatleasingtilbud

Attraktiv privatleasing af
CUPRA Formentor
fra 2.995 kr./md.*

Den populære Formentor 1,5 TSI DSG byder på udstyr, der går ud over det sædvanlige. Lad dig bl.a. imponere af automatgear, sort lofthimmel, 19” alufælge og Smart Wraparound Ambient Light . Alt sammen til en rigtig stærk pris lige nu.

Du kan privatlease kampagnemodellen af Formentor til en
 attraktiv privatleasing fra 2.995 kr./md. med en førstegangsydelse 4.995 kr. *

Sporty designlinjer der udstråler elegance og ydeevne i høj kvalitet. Udover de skarpe ydre linjer, så har Formentoren også rigtig meget at byde på med sit stilfulde interiør, der er skabt med et unikt CUPRA-designsprog, høj komfort og fuld fokus på detaljerne.

Den her bil skal opleves – og du er velkommen til at kigge forbi!

Privatleasing hos Sølvsten
Soltag, cupra

Sporty ude og inde

Sort lofthimmel fuldender det sporty udtryk i kabinen, så det indre passer til Formentorens ydre. Så får du sportyness ude og inde.

Formentor interiør

Ambient Light

Førstehåndsindtrykket betyder alt og Wraparound Ambient Light giver et unikt udtryk i kabinen. Vælg den farve der passer til dit humør.

Assistentsystemer

Sikkerhed helt i top

Safe & Driving L sikkerhedspakke indeholder Side- og Exit Assist. De er med til at sikre dig overblikket over trafikanter omkring dig.

alufælge

Fuldendt sporty udtryk

De 19″ letmetalfælge “Exclusive” med sølv og sorte detaljer, bidrager til Formentorens sofistikerede design og sporty udtryk. 

Kom forbi SØLVSTEN og hør meget mere om bilen!

Sikkerhed i top

CUPRA Formentor kommer med de nyeste sikkerhedsassistenter, der sikrer gnidningsfrikørsel og driver dig fremad.

Derduover har den fremragende kollisionsbeskyttelse, der sikrede den en 5-stjernet sikkerhedsklassificering i Euro NCAP test 2021.

Innovativ teknologi

Formentoren har lækre funktioner:

  • Multifunktionslæderrat med varme
  • 10,25″ digitalt cockpit
  • 10″ infotainmentskærm
  • Apple Carplay og Android Auto
  • Stemmestyret betjening

*CUPRA Formentor 1,5 TSI DSG vist med ekstraudstyr. Forbrug: 14,9 km/l. CO2: 155 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 1.040 kr. Førstegangsydelse: 4.995 kr. Saml. pris i leasingperioden (12 mdr.) inkl. 10.000 km fra: 41.535 kr. Den viste pris gælder er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift og overkørte km. Den viste pris gælder kun farven Candy White. Tillæg for metallak fra: 500 kr. pr/md. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostn. 0 kr. Privatleasing v/VWSF A/S. Kampagnen gælder i perioden 05.04.2024 – 12.05.2024 eller så længe lager haves. Energimærke B

Kig forbi CUPRA Viborg

Vi har bilen stående i udstillingen og du er velkommen til at kigge forbi og opleve den. Vi finder også gerne prøvepladerne frem hvis du skulle ønske en prøvetur.

CUPRA Viborg