fbpx

Bestil tid på værkstedet

Book tid på autoriseret værksted

På vores værksted i Viborg udfører vi autoriseret service og reparation af Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA. Og på vores værksted i Skive udfører vi autoriseret service og reparation af Volkswagen og Škoda.

 

Book tid i værksted form (#4)

Book tid hos VW

Book tid hos Audi

Book tid hos Škoda

Book tid hos Seat

Book tid hos Cupra

Book tid hos VW

Book tid hos Audi

Book tid hos Škoda

Book tid hos Seat

Book tid hos Cupra

Hvis du har et andet bilmærke end Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA, skal du blot udfylde vores kontaktformular .

Avancerede biler kræver avancerede værksteder – og specialuddannet personale

Når din bil kræver ekspertise og omhu, er Sølvsten i Viborg og Skive det ideelle valg. Vi forstår, at vedligeholdelse og bilpleje er afgørende for din bils ydeevne og levetid. Når din bil står overfor et obligatorisk serviceeftersyn, reparation eller har fået en skade, der skal repareres, bør du vælge et autoriseret værksted. Allervigtigst er det, at du på et autoriseret værksted er sikker på, at din bil bliver vedligeholdt, serviceret og repareret i henhold til producentens forskrifter. Vi er stolte af at levere pålidelige og omkostningseffektive løsninger, der holder din bil i topform.

Hvorfor skal du vælge vores værksteder? – Oplev de mange fordele

Et trygt valg : På vores værksteder udfører vi autoriseret service og reparation af Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA . Det er din sikkerhed for at din bil bliver vedligeholdt, serviceret og repareret i henhold til producentens forskrifter, og at den beholder sin fabriksgaranti og opretholder en fornuftig pris ved videresalg.

Erfaren ekspertise: Vores team af erfarne mekanikere har ekspertisen til at håndtere alle dine behov i forhold til bilservice. Uanset om det er et rutinemæssigt olieskift eller en kompleks reparation, er din bil i sikre hænder hos

Komplet bilpleje: Udover værkstedsydelser tilbyder vi også omfattende bilplejetjenester. Vi sørger for, at din bil er ren, indvendig og udvendig, og vi kan også hjælpe med rustbeskyttelse og lakforsegling for at bevare dens udseende og værdi.