fbpx

Tekniker

til SØLVSTEN Viborg

Spændende mulighed som tekniker hos Sølvsten i Viborg!

Ønsker du en stilling som tekniker med gode arbejdstider og et positivt arbejdsmiljø? Sølvsten i Viborg søger en ny teamplayer til vores engagerede og erfarne tekniker-team.

Mekaniker SØLVSTEN

Om stillingen:

  • Arbejdsplads: Lundborgvej 12 i Viborg
  • Arbejdstider: Man-tors kl. 7:30-15:45, fre. kl. 7:30-14:00
  • Faciliteter: Topmoderne værksted med det nyeste værktøj og udstyr
  • Efteruddannelse: Fastlagt uddannelsesplan iht. fabrikskrav
  • Arbejdsmiljø: Fokus på godt arbejdsmiljø med gode og hjælpsomme kollegaer
  • Kantine: Mulighed for god frokostordning.

Ansøgning

Send dit navn og telefonnummer til værkstedschef, Martin Søgaard Knudsen, på maknu@soelvsten.dk eller benyt formularen nederst på siden. Så kontakter vi dig – du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi eller ringe på tlf. 8929 2082.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til TEAM SØLVSTEN!

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillinger hos os. 

Vil du med på holdet? Ansøg stillingen som tekniker

10 + 7 =

Om SØLVSTEN

SØLVSTEN er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Škoda, SEAT, CUPRA og Audi Service.

Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed.

Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden.

Læs mere om SØLVSTEN

Mød Mikkel som er Tekniker hos SØLVSTEN Viborg

Volkswagen, VW
Audi, Audi service, Audi Servicepartner, Audi Viborg
skoda, Skoda viborg, Skoda forhandler
seat, seat forhandler, seat viborg
cupra, cupra forhandler, cupra viborg