fbpx

Job og karriere

Hos SØLVSTEN ved vi, at det er vores engagerede medarbejdere, der gør forskellen på os og de fleste andre bilhuse.

Vi råder over de mest avancerede faciliteter og udstyr, men det væsentligste er, at vores dygtige medarbejdere hver dag samarbejder om at få udstyr, biler, kunder og know-how til at gå op i en højere enhed for at opnå den bedst mulige kvalitet og den største kundetilfredshed.

Bilbranchen er i konstant og hurtig udvikling. Nye former for mobilitet, el, digitalisering og mange andre udfordringer medfører, at vi jævnligt har brug for talenter, der vil være en del af udviklingen hos SØLVSTEN.

Her på siden vil du jævnligt kunne finde opslåede ledige stillinger.

Vil du være en del af holdet? Send en uopfordret ansøgning

Hos SØLVSTEN er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillinger hos os. 

Privatlivspolitik og håndtering af jobansøgninger

Bliv elev eller lærling hos SØLVSTEN

Bilbranchen er i stor udvikling. Nye former for mobilitet, el, digitalisering og meget mere betyder, at vi har brug for talenter, der vil være en del af udviklingen hos SØLVSTEN. Hos os kan du uddanne dig til fremtidens bilbranche – lige fra mekaniker, karrosseritekniker til salgsrågiver.

Personvognsmekaniker

Som personvognsmekanikerlærling hos os vil du opnå grundlæggende viden om fejlfinding, reparation og udskiftning af autodele. Ligesom du lærer at justere motorer, bremser og styretøj samt at finde og rette fejl på bilens elektriske og elektroniske systemer. Som lærling hos os vil du lære at tilrettelægge og gennemføre arbejdet systematisk og grundigt efter producentens forskrifter, samt foretage den nødvendige dokumentation.

Hos SØLVSTEN råder vi over det mest moderne udstyr. Det betyder, at vi kan foretage reparationer på både el- og hybridbiler, derfor vil du som lærling få muligheden for at arbejde med fremtidens mobilitetsformer.

Skoleforløbet forgår på Mercantec i Viborg på et mærkespecifikt hold. Det betyder, at du får et skoleforløb med et højt teknisk niveau, tilpasset krav og teknologi fra netop vores mærker og værksted.

Læs mere om uddannelsesforløbet

Karrosseritekniker

Som karrosseriteknikerlærling kommer du til at beskæftige dig  med opretning af skader, udskiftning af komponenter, skærme og ruder. Ligesom du får stor indsigt i at reparere og udskifte autodele.

Du får grundlæggende viden om at vurdere skader, reparere og bygge karosserier til person- og varebiler. Du vil lære at arbejde i forskellige materialer som stål, letmetal, aluminium og plast.

Som karrosseriteknikerlærling vil du også lære at tilrettelægge og gennemføre arbejdet systematisk og grundigt efter producentens forskrifter samt foretage den nødvendige dokumentation. Hos SØLVSTEN råder vi over det mest moderne udstyr, det betyder at vi også kan foretage alle typer af reparationer og udbedringer af skader.

Skoleforløbet forgår på College 360 i Silkeborg.

Læs mere om forløbet

Salgsrådgiverelev

Som salgsrådgiverelev vil du igennem det to-årige forløb hos os gennemføre en handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO. Samtidig opnår du en certificering inden for vores mærker Volkswagen, ŠKODA, SEAT og CUPRA.

Som salgsrådgiverelev brænder du for den gode service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold.

I løbet af din uddannelse veksler du mellem at deltage i undervisning på Business College Syd på et hold sammen med andre elever fra vores mærker og at være i erhvervsfaglig praktik hos os.

For at blive salgsrådgiverelev hos os kræver det, at du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten gennemført EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX (suppleret med 5 ugers grundforløb).