fbpx

Om SØLVSTEN

Vi har leveret biler til viborgensere siden 1949 – og passet på dem lige så længe

Vi er ikke til store armbevægelser.

Men hos SØLVSTEN tør vi godt postulere, at vi er andet og mere end et almindeligt bilhus. Og at en bil fra SØLVSTEN er mere end bare en bil. Og så er vi i øvrigt sikre på, at vores medarbejdere kan og vil mere end de fleste.

SØLVSTEN er en videreførelse af Peter Wraas Automobilforretning helt tilbage fra 1949.

I 1987 blev virksomheden overtaget af Flemming Sølvsten efter at være flyttet til Falkevej.

Navnet SØLVSTEN er kendt og unikt, så det har vi beholdt, men ejerkredsen er ændret. Ledelsen består i dag af ejer og adm. direktør Steffen Christensen, som sammen med en investor overtog virksomheden i januar 2004. Senest er servicechef Michael Mortensen indtrådt som medejer.

I det tidlige forår 2018 slog vi dørene op til Midtjyllands mest markante bilhus på Lundborgvej 12 i Viborg for fortsat at kunne matche de krav, en kvalitetsbevidst bilejer med rette kan stille til sin forhandler. Og for at være på forkant med den spændende og udfordrende fremtid, branchen er midt i.

I 2018 blev Skive Biler på Katkjærvej 10 – med forhandling af Volkswagen og Škoda – ligeledes en del af SØLVSTEN.

Vi hedder SØLVSTEN, men er også kendt gennem navnene på de meget stærke brands, vi sælger og servicerer: Volkswagen Viborg & Skive, Audi Servicepartner Viborg, Škoda Viborg & Skive, SEAT Viborg og CUPRA Viborg.

Vi tilbyder markedets bedste bilfamilie

Med forhandlingen af både Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA fra samme koncern, tilbyder vi fire af verdens førende bilmærker. De er alle synonyme med kvalitet og brugerglæde i absolut topklasse. På vores værksted i Viborg yder vi endvidere autoriseret service til rigtig mange af Midtjyllands Audi-ejere, ligesom vi formidler nye Audi i samarbejde med Audi Aalborg. Og vi har altid et stort udvalg af næsten nye Audi på matriklen.

Audi, Bil

Vores personale er entusiaster og specialister

SØLVSTEN er bemandet med dedikerede bilentusiaster. Over alt: I salgsafdelingen. På det mekaniske værksted og på skadecentret. I tilbehørs- og reservedelsafdelingen og i administrationen.

Og vores medarbejdere er ikke kun dygtige, de er super loyale. Mange har således fejret op til flere runde jubilæer i firmaet. Og korpsånden er enestående.

Med en bil fra SØLVSTEN skal du aldrig gå på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi aldrig på kompromis med god kundeservice. Vi engagerer os, og vi interesser os for dig, din bil og dine behov.

Kontakt os

Finder du ikke det, du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os i nedenstående formular, så kontakter vi dig snarest muligt.