fbpx

Opladning med Clever

Kør med på Danmarks største ladenetværk

Med Clever har opladning aldrig været nemmere eller mere tilgængeligt. Du kan lade, når og hvor du vil – på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen – og selvfølgelig derhjemme.

Ladeløsninger til ethvert behov

Uanset om du kører meget eller lidt, så har Clever et produkt til dig. Clever Box er tænkt til dig, der kun lader hjemme i indkørslen og Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk. Kort sagt – dig, der ikke vil gå på kompromis med friheden til bare at tanke strøm.

Opladning, bil, Clever, ladeløsning

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Clever One

Til dig, der vil have opladning på abonnement med eller uden ladeboks. Med Clever One får du bl.a.:

Fri opladning på Danmarks største ladenetværk

Mulighed for installation og lån af Clevers ladeboks

Danmarks højeste tilbagebetalingssats

Clever Box

Til dig, der vil betale for det, du lader på din egen ladeboks. Med Clever Box får du bl.a.:

Rabat på Danmarks største ladenetværk

Din egen ladeboks

Automatisk refusion af elafgift

Se prisen på ladeløsninger fra Clever her

VW service og reparationsabonnement

Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark – og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

Markedets bedste installationspakke

Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

I installationspakken er inkluderet:

  • Rådgivning om optimale placering af ladeboks
  • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks
  • Gratis jordspyd
  • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed
  • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker
Intelligent opladning gør det nemt at spare penge, tid og CO2-aftryk

Clevers ladeboks er udstyret med et intelligent system. Det betyder, at du ikke behøver at være familiens energiassistent og holde øje med at lade på de klogeste tidspunkter af døgnet. Det gør systemet nemlig for dig. Så kan du bruge tiden på noget sjovere. Det er Clever.  

Markedets højeste tilbagebetaling

Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift.