fbpx

Købers Marked – Volkswagen

Købers Marked: Mere til dig

Kom til Købers Marked hos SØLVSTEN – din lokale Volkswagen forhandler, hvor du kan gøre en god handel.

Der er nemlig noget for alle. Den elektriske ID.-familie byder på masser af udstyr og skarpe priser, og er du på udkig efter en god privatleasingaftale i en bil i kompakt format, er der masser at hente på T-Roc og Polo.

Vi ses hos SØLVSTEN i Skive og Viborg.

Den kompakte ID.3 Pro
Fra kr. 299.995,-

ID.3 er den kompakte hatchback perfekt til hverdagen, som foruden sit kompakte ydre byder på god plads til dagligdagens gøremål. ID.3 Pro yder 204 hk og giver dig en rækkevidde op til 432 km.

Udvalgt udstyr i ID.3 Pro
Adaptiv fartpilot, Lane Assist, Light Assist, App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay, Forsæder med højdeindstilling, LED for- og baglygter, Varmepumpe, Vejskiltegenkendelse.

VW ID.4 Style

Den opgraderede ID.4 Style
Fra kr. 379.995,-

ID.4 er ikke blot opgraderet til 286 hk og nyt infotainmentsystem, den kommer nu også i en Style-udgave, som giver dig alt det udstyr, du kan drømme om. 

Udvalgt udstyr i ID.4 Style
Udstyr som ID.4 Pro og derudover: Travel Assist inkl. Traffic Jam Assist Emergency Assist og Blind Spot sensor. Assistentpakke Plus: 360 graders kamera Area View, Park Assist Plus med memory feature og meget mere!
Listen af udstyr er lang og har en værdi af kr. 71.500,-

Den opgraderede ID.5 Pro
Fra kr. 374.995,-

Den rummelige og opdaterede ID.5 giver masser af plads til hverdagen og køreglæde på vejen, og ID.5 kan nu bestilles som Pro-udgave.

 
Få et overblik over alle udstyrsvarianter og priser i vores prisliste. Og vil du opleve ID.5 på vejen, kan du booke en prøvetur hos din lokale Volkswagen forhandler.

Den opgraderede ID.5 Pro
Den nye og elegante ID.7

Den nye og elegante ID.7
Fra kr. 449.995,-

Oplev friheden uden at gå på kompromis med komfort og ydeevne. ID.7 kan nu bestilles som Pro version.

Få et overblik over alle udstyrsvarianter og priser i vores prisliste. Og vil du opleve ID.7 på vejen, kan du booke en prøvetur hos din lokale Volkswagen forhandler.

Nostalgisk ID. Buzz Style
Fra kr. 499.995,-

Træd ind i en tidslomme af nostalgi med den ikoniske Volkswagen ID. Buzz Style, nu tilgængelig med endnu mere udstyr og moderne bekvemmeligheder.

Indeholde følgene udstyr:

Navigation Discover Pro med 12″ touchskærm inkl. Wireless App-Connect, Travel Assist inkl. Lane Assist, og Emergency Assist. IQ. LIGHT – LED-Matrix forlygter. Elektrisk sædeindstilling til begge forsæder med memory- og massagefunktion, samt komfort indstigning, og meget mere!

Nostalgisk ID. Buzz Style
Polo Life Edition

Polo Life Edition
Fra kr. 258.995,-

Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Oplev lækkert design, intelligent teknologi og nu med mere udstyr!

 • 15″ Letmetalfælge Essex
 • Bakkamera
 • Tonede ruder bag med 65% lysabsorbering

Taigo Life Edition
Fra kr. 304.995,-

Taigo er med til at kombinere følelsen fra den velkendte crossover, og køredynamikken fra den sportslige coupé. Taigo er for dig, som hverken ønsker at opgive den praktiske rummelighed, den høje siddeposition og den optimale komfort fra SUV’en.

Taigo Life Edition
T-Roc Style Edition

T-Roc Style Edition
Fra kr. 404.995,-

T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skarpt udvendigt design, et højt niveau af kvalitet og design i kabinen og opgraderede tekniske features. Hvor Taigo og T-Cross deler platform med Polo, deler den nye T-Roc platform med Golf, hvilket gør bilen lidt større og mere rummelig.

T-Roc Life Edition kommer med følgende udstyr:

 • 17″ Letmetalfælge Johannesburg
 • Bakkamera
 • Nøglefri betjening
 • Tonede ruder bag med 65% lysabsorbering
 • Metallak

Touran Comfortline Edition
Fra kr. 449.995,-

Læs ind, og kør af sted – med børnene, til bowling eller med vennerne. For hvis der er én ting, som denne kompakte van kan, så er det at kunne tilpasse sig

Touran Comfortline Edition kommer med følgende udstyr:

 • 17″ Letmetalfælge Salvador
 • LED forlygter inkl. dynamisk kurvelys
 • Bakkamera
 • Nøglefri betjening
 • Bagklap med el-betjening inkl. Easy Open/Close
 • Tyverialarm
 • Metallak
Touran Comfortline Edition

Kontakt os

Finder du ikke, hvad du søger, er vi klar til at hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest muligt.